Kävin ryhmäliikuntatunnilla. Ymmärrän, ettei asiassa monille ole mitään ihmeellistä, mutta minun mittarillani puhutaan jo rohkeasta teosta. Kaikki ne askeleet ja hyppely ja se musiikki (!) saavat ihoni kananlihalle jo ajatuksesta. Omaohjaajani tavatakseni ja ennakkoluuloja rikkoakseni ilmoittauduin Fix Fiilis -tunnille reippaasti.

Tunti oli täynnä ja jännitin, että teilaan kumoon yhden jos toisenkin kanssa-jumppaajan jos joudun keskelle, takariviin siis. Hymyilytti, että kerta toisensa jälkeen lähdin oikealle kun muut lähtivät vasemmalle, eteen kun piti mennä taakse. Hatun nosto teille, jotka oikeasti osaatte nuo hommat. Haarahypyt, niissä minä loistin.

Tunti oli energinen ja korkealla sykkeellä mentiin alusta loppuun. ”Nyt lasketaan vähän sykettä”-biisikin mentiin hyvällä vauhdilla. Kyykkyjä, ristiaskelia ja kaikkia niitä liikkeitä, joiden nimille hihittelin, mutta joita en enää muista. Lopussa vielä vatsalihasliikkeitä ja hyvä palautus.

Ohjaajana tunnillani toimi Inari, joka veti yksinkertaisesti sanottuna hyvin. Hänen hyväntuulisuutensa levisi saliin jo tunnin alussa. Mahtavaa, että joku osaa olla pirteä ja kannustava olematta pienintä hippuakaan ärsyttävä. Kun hän sanoi, että vielä viisi, niin ne viisi teki todella mieli puristaa itsestään. Olen niin onnellinen, että juuri tämä henkilö tulee suunnittelemaan minulle saliohjelman ja neuvomaan minua mini-triathlonille treenauksessa. Nappi valinta, juuri tuollaisia ihmisiä tarvitaan kannustamaan minunlaisiani kekkuloitsijoita!

Musiikki Fix Fiilis -tunnilla, noh, se oli aika lähelle sitä mitä olin ajatellut. Ei mennyt soittolistalleni, mutta eipä se kummemmin häirinnytkään. Myönnän, että koreografiassa oli hauskasti otettu huomioon musiikin sanoitukset. Enempää siitä en halua paljastaa, se pitää kokeilla itse.

Päätin nyt mennä kokeilemaan muutamaa muutakin ryhmäliikuntatuntia. Erityisesti Inarin minulle treeniksi suosittelema Fix teho kiinnostaa. Hard corea, mutta pakko kai sitä on testata.