Osallistuin ensimmäistä kertaa I love me -hyvinvointimessuille. Aikaisempinakin vuosina on ollut mielessä lähteä käymään messuilla, mutta se on aina jäänyt. Nämä messut ovat varsin vahvasti esillä myös somessa ja sitä kautta olen aiemmin seurannut messujen tapahtumia ja sisältöä. Nyt sattui oma aikataulu sopivaksi messuvisiittiä ajatellen, joten lähdin katsastamaan tarjonnan ihan paikan päälle!

Messukokonaisuudesta itseäni kiinnostivat eniten liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvät asiat, joten suuntasimme seuralaiseni kanssa aluksi halliin 6, jossa aihepiiri oli esillä. Urheiluhallien messuosasto oli kohteenamme ensimmäisenä ja siellä oli tarjolla jos jonkinlaista.

Aloitimme pyöräilykisasta, jossa tarkoituksena oli polkea kuntopyörällä 150 metrin matka ihan oman arvion mukaisesti, eli mistään ei itse nähnyt, paljonko matkaa polkiessa kertyi. Oma arvioni meni yläkanttiin: 166 metriä, joten sillä ei päässyt lähellekään palkintoja, sillä tarkimmat polkijat olivat arvioineet oman matkansa täsmälleen oikein! Parhaalla arvauksella voitti kuukauden superkortin, joten palkinto olisi kyllä kelvannut minullekin!

Urheiluhallien messutarjouksena oli erittäin edullinen kolmen käyntikerran sarja 15 eurolla! Näillä käynneillä pääsee siis käymään joko salilla, ryhmäliikunnassa taikka uimassa. Tässä tarjouksessa ei ollut rajoituksia, eli niitä sai ostaa useampiakin. Varsin moni tarttuikin hyvään tarjoukseen, sillä osastolla oli kassapisteelle ihan kunnolla jonoa!

Otimme toki myös kuvia osastolla ja kun kuvia postasi joko Facebookiin taikka Instagramiin tägillä #urheiluhallit, osallistui samalla mini iPadin arvontaan.

Tämän kaiken lisäksi osallistuimme vielä puristuskilpailuun, jossa verrattiin omaa puristusvoimaa ikäluokan keskiarvoon suhteutettuna ja tässäkin oli palkintoja luvassa. Itse en pärjännyt puristusvoimani kanssa, mutta seuralainen puristi itselleen yhden ilmaisen kertakäynnin Urheiluhalleille!

Pikaiset kuulumisten vaihdot vielä tuttujen ohjaajien kanssa osastolla ja sitten olikin aika jatkaa matkaa. Kävimme maistelemassa rahkoja, smoothieita, proteiinipatukoita, palautusjuomia ja proteiinivohveleita sekä ihmettelimme erilaisia kuntoiluvälineitä ja kävinpä jopa puolen tunnin hieronnassa kesken messuhulinan!

Kauneuspuolella oli tarjolla jos jonkinlaista hiuksiin, meikkaamiseen ja kynsiin liittyvää, mutta tämä osasto käveltiin aika rivakasti läpi. Samoin muotiosasto kierrettiin nopeasti, tarjolla oli edullisia kenkiä ja laukkuja, mutta mihinkään heräteostoksiin en tällä kertaa sortunut ;) Oman tuunatun Magnum-jäätelöpuikon olisin halunnut, mutta niin halusi moni muukin, emmekä viitsineet jäädä tiskille pitkän jonon jatkoksi, sen verran painoi messuilla kiertely jo jaloissa.

Porukkaa oli perjantai-iltapäivänä liikkeellä paljon, muttei mielestäni ihan älyttömäksi ruuhkaksi asti kuitenkaan, viikonloppuna varmaan oli enemmänkin väkeä liikkeellä. Kivat messut, paljon kaikenlaista tarjontaa ja hyviä messutarjouksia – suosittelen ehdottomasti visiittiä ensi vuonna ja meinaan mennä itsekin uudelleen!