FIX Kontulassa järjestettiin teematuntina kevään uutuus, FIX Fiilis, ja tokihan sitä oli lähdettävä kokeilemaan, kun sattui sopivasti mahtumaan aikatauluun! En ole zumbannut taikka aerobicannut pitkiin aikoihin, joten vähän ensin jännäsin, että kuinkahan solmuun jalkani menevätkään. Mutta eivät ne menneet yhtään solmuun, vaikka meininki olikin välillä vauhdikasta.

Tunti oli siis aerobinen tunti, se koostui erilaisista menevistä kappaleista, joiden tahtiin jumpattiin ja tanssittiin. Yhden kappaleen verran tehtiin kyykkysarjaa, joka muuten hapotti mukavasti reidet. Lopuksi tehtiin vatsalihaksia ja loppujäähdyttely, muuten oltiin seisten koko tunti. Musiikkivalikoimassa oli sekä kotimaisia että ulkomaisia varsin jammailtavia kappaleita, varmasti jokaisen makuun jotain.

Vaikka tein ohjelmaa ensimmäistä kertaa, pysyin hyvin mukana kaikessa. Toisaalta ei ole myöskään mitään väliä, heilutatko juuri oikeaa taikka sitten vasenta kättä: tärkeintä on että syke nousee ja meininki on hauskaa. Ne nimittäin vaikuttavat eniten lopputulokseen! Hurtilla huumorilla pääsee pitkälle myös FIX Fiilis -tunnilla. Jos Bodycombatissa joskus tuntuukin, että meno on hieman totista, tällä tunnilla se on kaikkea muuta. Uskoisin, että lähes jokaista jumppaajaa hymyilytti jossain vaiheessa tuntia - kenties viimeistään siinä vaiheessa, kun heilutimme lantiota ”Macarenan” tahtiin kädet pakaroilla!

Käy ihmeessä sinäkin kokeilemassa! FIX Fiilistä näyttäisi pikaisella vilkaisulla olevan varsin hyvin tarjolla, useampana päivänä viikossa. Mukaan tarvitset mukavat vaatteet, jumppakengät, hikipyyhkeen, vesipullon ja paljon iloista mieltä ja liikunnan riemua. Ei tarvitse olla parkettien partaveitsi pysyäkseen menossa mukana, mutta fiilikseen heittäytyminen auttaa ja antaa tunnista enemmän! Menen ehdottomasti toisenkin kerran ja meinaan silloin heiluttaa lanteitani vielä laajemmalla kaarella!