Hei olen Minna, vesiurheilulajeista ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut liikunta-alan opiskelija Helsingistä. Opintojeni ohella toimin lasten uimavalmentajana ja tulevaisuudessa tahtoisin kehittää valmennustaitojani ja monipuolistaa osaamistani vedessä ja veden äärellä tapahtuvien lajien parissa.

Vesi on aina ollut mulle tärkeä elementti ja rakkaus veteen ja uintiin syttyi jo lapsena. Viime vuosina uinti on liittynyt enemmän muihin harrastuksiin, kuten purjelautailuun, SUP-lautailuun ja surffaamiseen, sekä niihin liittyvään treenaamiseen, kunnes päätin palata rakkaan harrastukseni pariin myös työni puolesta ja siitä se sitten taas lähti. Nyt tavoitteenani on kehittyä uimarina, hioa tekniikkaa ja parantaa kestävyyttä ja nopeusvoimaa, mutta myös innostaa ja rohkaista teitä lukijoita vesiliikunnan pariin. Uinnin ja muiden vesilajien lisäksi olen kiinnostunut joogasta ja kehonpainoharjoittelusta, jotka tukevat kehon lihastasapainoa ja tuovat vaihtelua ja monipuolisuutta liikkumiseen.

Blogistani löydät vinkkejä uintiin ja treenaamiseen, sekä treenikuulumisiani altaan reunalta, tervetuloa mukaan!

Voit seurata treenaamistani myös omasta blogistani http://www.carefreecasualness.fi tai tykkäämällä blogistani Facebookissa https://www.facebook.com/carefreecasualness