Viimeisimmän kirjoitukseni jälkeen olin hyvän tovin vielä melko tolaltani tavoitettani koskevien huonojen uutisten vuoksi. Tässä tapauksessa no news ei todellakaan ollut good news, ja treeni-intoa oli omiaan laskemaan myös erittäin yövuoropainotteinen työvuorolista. Kun energia ei tunnu riittävän edes yksinkertaiseen kuntosaliharjoitukseen, on ehkä parempi olla itselleen armollinen ja hyväksyä kropan huutama loma-anomus.

Eipä siinä, ajoitus osui siinä mielessä nappiin, että kuuden viikon harjoitusohjelman viimeinen viikko oli muutenkin suunniteltu vajaaksi, edessä oli nimittäin kauan odotettu Lontoon reissu jalkapallo-otteluineen ja Harry Potter-studiovierailuineen. En lähde erittelemään matkaa nyt sen enempää, oleellista on se että rahaa meni, olut oli hyvää ja ottelun erotuomari puusilmä. Hyötyliikuntaa tuli harrastettua kävelyn muodossa runsain mitoin, ainakin sen verran ettei nautitut virvokkeet kallista vaakakuppia liikaa.

Matkan jälkeen mulla oli vielä muutama vapari ennen paluuta sorvin ääreen. Heti huomasi kuinka hyvää akkujen lataaminen edellisviikolla oli tehnyt: ihan erilaisella reippaudella on tällä viikolla käyty kahdesti puntilla, kerran peruskuntolenkillä, luisteltu 1,5 h lätkätreeneissä ja kävelty mukavan pituinen lenkki ukulelen ostoreissulla. Elämä jatkuu, tavoite on taas kirkkaana mielessä ja homma lähtökiidossa kohti uutta nousua!