Alkuperäinen tavoitteeni triathlonin suhteen tälle kesälle oli vain ja ainoastaan Kuusijärven perusmatka. Kuinkas kävikään, kaverini houkuttelemana, ja onnekkaasti osallistumisoikeuden saaneena, olen matkalla kohti Joroisten puolimatkaa! En totta tosiaan tiedä, kuinka tuosta tulen selviämään, mutta luotto omaan tämänhetkiseen kuntoon on kohdallaan ja jossen mitään aikaa tavoittele, niin uskon tuosta selviäväni. Kuusijärvi kesäkuun alussa toimii siis harjoitteluna kohti kesän päätavoitetta. Jännittää, ihan sairaan paljon.

Kevät ja lämpenevät kelit ovat luonnollisesti tuoneet lisää virtaa myös treenaamiseen. Pyöräily ja juoksu ovat oikeastaan siirtyneet kokonaan ulos ja fiilis niiden suhteen on tosi hyvä! Uusi cyclocrossi toimii kuin unelma! Viime sunnuntaina pyöräilimme 25 hengen porukalla Porvoosta Kabbööleen ja takaisin, yhteensä 107km. Ihan huikea reissu ja kovassa seurassa!

Treenaamisen ohella vietin tänä keväänä elämäni ensimmäisen hiihtoloman, Lapin laduilla ja rinteissä. Lomaa varjosti sairastelu, joka vei mahdollisuuden osallistua suunnitellulle hiihtovaellukselle Haltille. Mutta ei se kevyempikään viikko yhtään hullumpi ollut, ja säät suosivat!

Lapin talvesta Helsingin kevääseen, muutos oli aikamoinen. Kuivat tiet pyöräillä ja juosta, ihanaa!