Terveisiä Puerto De La Cruzista! Viikon huilailu- ja pääntasausreissu on takana ja kahden tunnin aikaerosta toipuminen on vienyt alkuvuoden työkaaoksen takia viikon per tunti. Vasta tänä viikonloppuna tuntuu, että on saanut levättyä ja hoidettua omat asiat sillä tavalla, että voi alkaa keskittymään jälleen normielämään.

Oli kyllä mukavaa! Pitkät kävelylenkit lämpimässä, vaikkakin suurelta osin pilvisessä säässä teki hyvää, samoin se, että kun ei ollut mitään ”suunniteltuja” menoja tai aktiviteetteja tehtynä niin ei ollut mitään ”pakkoa” tehdä mitään. Jos siltä tuntui, niin sitten tehtiin. Tässä muutamia kuvapaloja:

Lähtötilanteessa räntää ja tuulta, asteita n. -1…

Pilvien päällä paistoi kirkkaasti…

Kohde lähestyi, sen tunsi jo lämmöstä…

Vihdoinkin perillä! Ihanat etelän palmut!

Ja kukat…

Hotellinjohtaja oli järjestänyt yllätyksen huoneeseen :)

Ja Teide tervehti joka aamu ikkunasta ja parvekkeelta.

Aamukävelyllä keskustasta poispäin menomatka ylämäkeen ja paluumatka alamäkeen. Huikea pudotus mereen…

Kaunis Playa Martianez, johon hotellin pihalta matkaa n. 100 metriä, tuolla kaukana…

Lämmin musta laavahiekka ja Atlantin aallot :)

Atlantin isot aallot ja kovat virtaukset pitivät Martianezin rannan uintikiellossa, ainoastaan yhtenä päivänä oli salossa keltainen lippu. Uima-altaalla sen sijaan tuli pulikoitua enemmänkin. Hassua, sillä en erityisesti pidä uimisesta. Mutta tuolla yli 20 asteen lämmössä se tuntui yllättävän mukavalle!

Välillä allastuolilla auringossa…

… ja sitten taas pientä aktiviteettia! Koripallon lisäksi pelasin pingistä, dartsia, petankkia ja erilaisia noppa- ja korttipelejä ja ammuin jousella…

Salilla kävin kahtena aamuna. Nimenomaan aamuna, ennen klo 10, jolloin sali oli tyhjä muista asiakkaista ja sai hikoilla ihan rauhassa :)

Liekö lämpö vai mikä, mutta myös askelkyykyt tuntui hyvälle, tein normaaliin verrattuna pidemmät sarjat isommilla painoilla, eikä tuntunut missään… pahasti.

Ja sitten taas suihkun ja aurinkorasvauksen jälkeen takaisin aurinkotuolille :)

Paluu Suomeen on oli kylmä ja pimeä. Mutta sitä piristi Suomen Urheilugaala, johon olimme saaneet tanssijat lavalle tekemään upean tanssipotpurin liiton eri tanssilajeista.

Mutta kuten sanottua, arki alkaa iskeä päälle ja katseet on jo suunnattava kohti seuraavia koitoksia. Joista ensimmäinen on kuntotesti Pasilan UH:lla! Voi apuakamalaa, mitähän siitäkin tulee… raporttia seuraa!