Lähdin viimeiselle torstai-aamun vesijuoksutunnille sekä haikein että innostunein mielin. Hassua, että juuri tänä aamuna olin ensimmäisen kerran ajoissa paikalla, enkä ollut edes väsynyt aikaisesta herätyksestä.

Kuten ohjaaja oli lupaillut, niin tällä kertaa kokeilimme mahdollisimman montaa eri vesijuoksuvälinettä oman mielen mukaan. Uusia välineitä olivat vesijuoksusaappaat, vesijuoksusauvat, vesinuudelit (kuvassa) ja kukanmalliset käsivastukset. Puolen tunnin aikana ehti hyvin kokeilla kaikki välineet läpi ja yhdistellä niitä vapaasti. Vesijuoksusaappaat olivat siitä hauskat, että ne kelluttivat enemmän nilkan kohdalta kuin vesijuoksukengät. Kukanmalliset käsivastukset sekä vesijuoksusauvat eivät toimineet omalla kohdallani, mutta varmasti harjoittelemalla niistäkin saisi enemmän irti.

Viiden kerran mittainen vesijuoksun minikurssi oli hauska ja antoisa kokemus. Välillä on hyvä keskittyä ajan kanssa yhteen lajiin, niin siitä saa paremman kuvan. Suosittelen vesijuoksua kaikille ja tulen varmasti harrastamaan sitä vielä itsenäisestikin.

Vesijuoksukurssit