Olen käynyt aikoinaan paljon normaalissa spinningissä, joten pakkohan sitä on vedessäkin kokeilla! Hydrospinning - ajatus tuntuu hassulta: pyörät heitetään veteen, varusteet eli hanskat ja tossut päälle, ja ei muuta kuin itse perässä altaaseen ja polkemaan.

Tunti ei käy tylsäksi kun välillä poljetaan mäkeä raskaammalla vaihteella, välillä tehdään lyhyitä intervalleja ja jäähdytellään rauhallisemmin pyöräillen tasaisemmassa maastossa. Vesi toimii tehokkaasti vastuksena myös käsille, koko tunti menee huitoessa johonkin suuntaan. Spinning käy kunnon päälle ja hiki tulee todellakin, mutta salakavalasti koska ollaan vedessä. Itse sorrun samaan kuin spinningissä kuivalla maalla eli vedän tunnin liian lujaa. Loppua kohden olen vetänyt itseni niin piippuun että meinaa tulla huono olo ja lähden tunnilta ärsyyntyneenä siitä etten taaskaan tuntenut rajojani.

En ole ollut mikään kova uimahallifani, sillä kylmissään kävely altaaseen tuntuu joka kerta yhtä inhottavalta. Siitä en päässyt vieläkään, mutta liikkuminen vedessä tuntui omalta. Seuraavana testiin vesicombat!