Mäkelänrinteen Vesicombatissa oli tiistai-aamuna vain neljä ihmistä lisäkseni - tilaa räpiköimiseen riitti. Tunti pidettiin samassa altaassa kuin Hydrobic ja Hydrospinning, siirryimme vain altaan syvään päähän. Jalat eivät ylettäneet pohjaan, mutta helpotusta toi vesijuoksuvyö.

Liikkeet olivat samantyylisiä kuin Bodycombatissa, Kuntonyrkkeilyssä ja KuntoThaiboxingissa, vain vedessä liikkumiseen mukailtuna. Löimme suoria, potkimme sivupotkuja ja juoksimme paikallaan. Omalla kohdallani oli vaikeuksia pysyä paikallaan juoksun aikana, joten tein käsillä työntöliikettä eteenpäin ohjaajan neuvomana. Onneksi paikalla oli vähän ihmisiä, muuten olisin seilannut jonkun päälle.

Ohjaaja kannusti läpi tunnin ja muistutti, että vain tekemällä saamme tuloksia. Sanat inspiroivat ja potkin minkä kerkesin. Liikkeet tuntuivat eri tavalla haastavilta, kun jalat eivät ylettäneet pohjaan ja jokaisessa liikkeessä piti keskittyä tiukkoihin vatsalihaksiin, käsiin sekä jalkoihin. Vesicombat oli rankempi kuin Hydrobic tai Hydrospinning ja pitämäni Aquamba sai kovan kilpailijan.