Toissapäiväisen Powerstep-tunnin jäljiltä koen taas löytäneeni ”uusia” lihaksia mihin voi särkeä. Vaikka samaisella tunnilla keksin itselleni myös kipukohdan pohkeeseen, joka särkee yhä, fiilis on loistava. Liikunnasta todella saa uutta energiaa, voimaa ja ryhtiä olemukseen, enkä kadu lupaustani kokeilla läpi kaikkia eri ryhmäliikuntatunteja.

Kontulan valoisassa salissa alkoi pian ilta kuuden jälkeen Powerstep-askelten rytmikäs töminä. Askeleet olivat helppoja ja ensikertalainenkin uskalsi pian astua rohkeasti laudalle ja tehdä jopa pienen hypyn. Teimme laudan avulla askelten lisäksi myös punnerruksia ja dippejä. Tunnin loppu puolella otimme painot avuksi ojentajien rääkkäämiseen ja maton vatsalihasten harjoittamiseen. Koko kroppa sai poltetta, erityisesti jalat.

Tunti oli kaikin puolin miellyttävä ja toimiva kokonaisuus, jonka takia se sopisi mielestäni kaikenlaisille liikkujille. Powerstep-askelten ja musiikin tuoma rytmi innostaa treenaamaan, kun syke nousee kuin huomaamatta liikkeen jatkuessa läpi tunnin.