Lähdin mielestäni ajoissa Pasilaan KuntoThaiboxingiin toissaviikon tiistaina, mutta päädyin lopulta juoksemaan bussiin, pukukoppiin ja tunnille. Julkinen liikenne ei ollut puolellani tiistai-iltana ruuhka-aikaan, mutta sainpahan ainakin hyvän alkulämmittelyn.

Thaiboxing on kamppailulaji, johon kuuluu lyönnit, potkut, kyynärpää- ja polvitekniikka. Tunnilla oli siis jotakin tuttua kuntonyrkkeilyssä ja bodycombatissa käyneelle. Teimme liikkeet pareittain, niin että vuorotellen toinen löi ja toinen piti hanskoja tai potkutyynyä.  Potkut olivat minulle uusia, mutta kehitystä tuntui tapahtuvan jo yhden tunnin aikana. Suurin osa ajasta menikin lyönteihin ja potkuihin, mutta loppu tuntiin mahtui vielä lihaskuntoliikkeet.

Aika kului nopeasti ja olisin hyvin voinut jäädä vielä toiseksikin tunniksi harjoittelemaan liikkeitä. Mielestäni tällä tunnilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista, sillä liikkeet olivat helposti omaksuttavia. KuntoThaiboxingissa oli kaikki kohdallaan: uutta ja hyvää musiikkia, paljon iloisia treenaajia ja liikuntaa, joka oli hauskaa sekä huomaamatta erittäin tehokasta.