Tarkoitukseni oli mennä Aquambaan tänä aamuna 7.30, mutta aamu-unisena kipitin Kallion sijaan Mäkelänrinteeseen ja jouduin vaihtamaan Aquamban lennossa Hydrobiciin. Hydrobic pääsi siis kokeilun alle jo toista kertaa, tällä kertaa eri ohjaajalla.

Viime kerralla olin ensimmäistä kertaa ohjatulla vesiliikuntatunnilla ja suurin osa ajasta meni veteen totuttelemiseen sekä tasapainon hakemiseen. Tällä kertaa pystyin paremmin keskittymään treenaamiseen ja kokemus oli ihan erilainen.  Ohjelma oli muuttunut ja pidin tämän kerran liikkeitä astetta helpompina kuin viimeksi. Käytimme myös liikkeiden vahvistamiseen kansia, jotka kuuluvat luultavasti ämpäreihin. Kansien käyttö oli monipuolista ja mielikuvituksellista. Kannen avulla käsiliikkeet saivat enemmän vastusta ja hiihtoaskeleet veden alla muuttuivat pidemmiksi.

Uninen aamun sekoilu vaihtui raikkaaksi oloksi virkistävän uinnin jälkeen. Tällä kertaa tunnen treenin myös jalka- ja vatsalihaksissa, mutta kuten viimekin kerralla, eniten ojentajissa.