Tänään kokeilun alla heti aamusta oli Body Balance Malmilla. Body Balance on joogaan, tai chiin ja pilatekseen pohjautuva tunti, jossa liikutaan paljain jaloin kuten Fix Joogassakin.

Saavuin jälleen paikalle ajoissa ja tällä kertaa olinkin ensimmäisten joukossa. Otin mallia aikaisemmin käyneistä ja menin saliin odottamaan tunnin alkua napattuani jumppamaton alleni. Pidin erityisesti salista ryhmäliikuntatilana, sillä suuret ikkunat katossa ja vaalea puulattia toivat avaruutta sekä raikkautta saliin.

Tunnin aikana keskityimme paljon venytyksiin ja tasapainoon, mutta sen lisäksi myös lihaskuntoliikkeisiin. Mieleeni jäi erilaiset soturi – asennot ja minulle uudenlaiset tavat tehdä punnerruksia ja vatsalihasliikkeitä. Tasapainoilu varpaiden varassa pienessä etukenossa, oli myös yllättävän tärisyttävää.

En ole ollenkaan aamuihminen ja vaikka tunti alkoikin vasta klo 9, niin jaksaminen pelotti. Voin kuitenkin todeta näin jälkeenpäin, että tunti oli piristävä alku päivälle ja pehmeä herätys aamu-uniselle!