Vähän kokeneena kuntonyrkkeilyn harrastajana, lähdin Body Combat -tunnille luottavaisin mielin. Kuvauksessa luki että tunti sisältää helppoja askelsarjoja ja pohjautuu kamppailulajeihin, ”tuttua hommaa”, ajattelin. En osannut odottaa niin räjähtävää energiaa ja voimaa, mitä koin Body combatissa! Hyvän musiikin tahtiin löimme ja potkimme sarjoja ilmaan, ohjaajan kannustaessa meitä huutaen ”fight, fight, fight”. Syke pysyi kokoajan korkealla ja koko keho oli käytössä.

Kallion sali oli melkein täysi, mutta sivupotkut eivät onneksi tavoittaneet vierustoveria. Ohjaaja oli täynnä inspiroivaa intoa ja hän liittyi välillä muiden jumppaajien joukkoon tekemään liikkeitä. Tuntui, että jokainen tunnilla olija todella treenasi mukana, mikä ei ole ollut ihan täysin oletusarvo muilla ryhmäliikuntatunneilla.

Tunnin alussa kerroin olevani ensikertalainen ja ohjaaja selosti lyhyesti, mistä tunnilla on kyse. Olisin kuitenkin kaivannut ohjastusta hyppypotku-liikkeen kanssa, mikä jäi minulta kokonaan tekemättä. Ihan kaikkiin liikkeisiin en ehtinyt mukaan ja kuntoani todella koeteltiin jo 40 minuutin jälkeen. Päällimmäinen fiilis kuitenkin oli, että minähän tulen vielä uudestaan ja jaksan vielä paremmin!