Jo pari viikkoa sitten olin menossa Aquambaan, mutta päädyin vahingossa väärälle toimipisteelle. Tänä aamuna pidin huolen, että lähdin ajoissa liikkeelle ja oikeaan suuntaan. Olinkin jo vähän yli seitsemältä aamulla Kallion hiljaisessa hallissa, puoli tuntia ennen tunnin alkua. Koska aikaa oli, menin uimaan isoon altaaseen muutaman muun aamuvirkun kanssa.

Tunti alkoi juuri ajallaan. Ohjaaja pisti musiikin soimaan ja lämmittelimme helpoin vedoin ja juoksuaskelin kahden kappaleen ajan. Teimme jotakin Hydrobicista tuttua kuten delfiini- ja sammakkoliikkeen, mutta loppu oli minulle uutta. Tahti vaihtui musiikin mukaan ja välillä mentiin niin nopeasti, että tuli kuuma. Pidin erityisesti keskivartalonlihaksiin keskittyvästä osuudesta, jossa tehtiin monta delfiiniä, sammakkoa, lantionkiertoa ja pitoa.

Puolituntinen Aquamba oli tehokkaan hauska vesitunti ripauksella tanssillisuutta sekä pop- ja lattarimusiikkia. Uimahalli oli pienen tuntuinen suureen Mäkelänrinteeseen verrattuna, mutta tilat olivat toimivat ja siistit. Kallion pukukopit olivat hienoimmat mitä olen tähän asti Urheiluhalleilla nähnyt solariumhuoneineen kaikkineen.