Kiva, että olet löytänyt tiesi Jumppaviidakossa-blogiini. Olen Hanna Hyypiä, helsinkiläinen kuntoilija ja FIX Liikuntakeskusten vakioasiakas. Tarkoituksenani on kevään kuluessa testailla FIXin ryhmäliikuntatarjontaa ja kirjoitella kokemuksiani ja ajatuksiani eri tunneista, toivottavasti kokemuksistani olisi Sinulle hyötyä itsellesi sopivien tuntien valinnassa.

Oma taustani kuntoilijana on varmaan melko tavallinen: nuorena liikuin paljonkin, kävin jumpissa, pelasin jalkapalloa, juoksin lenkkejä ja olin aktiivinen. Sitten liikunta jäi ja tilalle tulivat ylipainokilot. Kyllästyin kiloihini ja niiden aiheuttamaan tukalaan oloon lopullisesti vuonna 2009, jolloin aloitin personal trainerin avustuksella elämäntapamuutoksen. Alkuun siistittiin ruokavalio ja aloitettiin kevyesti liikunta, joka oli lähinnä lenkkeilyä, uimista ja kotona jumppaamista. ”Minähän en sitten muuten kuntosalille mene!” oli ensimmäinen kommenttini valmentajalleni siinä vaiheessa, kun aloimme suunnitella minulle mielekästä liikuntaohjelmaa. Jumppailtuani itsekseni kevään ja kesän ajan rohkaistuin samana syksynä FIX Kontulaan bodypump-tunnille ja sillä tiellä ollaan. Bodypump on tosin jo aikaa sitten vaihtunut siihen mukamas pelottavaan kuntosalitreenaamiseen, mutta liikkuminen tuli elämääni jäädäkseen ja elämäntaparemonttini myötä kiloja karisi matkan varrelle 32, jotka ovat onneksi myös pysyneet poissa!

Tällä hetkellä käyn ryhmäliikuntatunneilla lähinnä FIX Vuosaaressa ja silloin tällöin myös FIX Mäkelänrinteessä. Nykyisiä vakiotuntejani ovat bodybalance, kahvakuula ja bodycombat, pyrin joogaamaan aikataulun niin salliessa ja mielelläni testailen myös minulle uusia tunteja. Lisäksi treenaan kuntosalilla ja lenkkeilen. Aikaisemmin kävin bodypumpin lisäksi ahkerasti step-tunneilla ja zumbassa, mutta aikansa kutakin ja tunnit ovat vaihtuneet toisiin. Olen tyytyväinen, että tarjontaa riittää ja FIXin valikoimasta löytyy varmasti sopivat vaihtoehdot meille kaikille kuntoilijoille!

Liikunnasta on tullut minulle rakkaan harrastuksen lisäksi elämäntapa ja haluan antaa sille aikaa ja nauttia sen tuomasta hyvästä olosta, kuitenkin rennosti ja pilke silmäkulmassa kuntoillen ilman minkäänlaista suorittamista tai kurinalaisia tavoitteita. 

Mikäli sinulla on kommentteja tai ehkäpä jopa toiveita mitä tunteja haluaisit minun testaavaan, laita viestiä!

Tervetuloa kanssani jumppaviidakkoon!