158,5
Pituuteni. Koska tavoitteeni on olla uskottava viestintähenkilö, käytän aina korkokenkiä, paitsi uima-altaassa ja jumpassa.

36
Kengänkoko. Okei. Ei mikään isokenkäisen kanootti. Olen silti vakuuttava, siis siellä päätyössäni viestintätoimessa.

Lättäkenkiä eli tohvelityyppistä materiaalia voi käyttää nipinnapin paljuun mennessä ja jos niissä lukee Jon Bon Jovin nimi.

3
Päivittäiset purkkivitamiinit. Jos en aamulla saa C-vitamiinitablettia, illalla minulla on keripukki. (Pientä uskomuksen makua tabletissa, myönnän.)

40
Lukema omassa ikämittarissa.

29
Lukema poikaystävän ikämittarissa. Tekee minusta trendikkään puuman, eikös?

Mistä muuten tietää, että on vähän lyhyt? Siitä, että on kuvan alareunassa, vaikka seisoo korokkeella. Poikaystävä on ihan maan tasalla. Hän on pitkä. Kuvassa ei näy, että kuvassa on Empire State Building. Se oli huomattavasti vielä pitkää poikaystävää pidempi pytkinki.

-10
Silmälääkärin tuomio näkökyvystä. Piilarit on eri kätevät, paitsi silloin, kun kloorivettä sujahtaa silmän ja linssin väliin ja joutuu räpyttämään urakalla. Ja kaikki uimahallin mummot ja papat luulevat, että yritän viime hetkillä vokotella hallilta deittiä pikkujouluihin.

-30
Pakkasmittarin lukema, jolloin neiti ei poistu kotoaan. Edes avantoon tai saunaan. Poikkeuksena oleskelut Thaimaassa tai muissa kuumankosteissa kohteissa.

Noin jotain vähän päälle miljoona
Rakkauden kohdetta. Mm. se nuori poikaystävä, vähän sitä vanhempi Jon Bon Jovi, veljenpojat (kolme kpl, maailman ihanimmat pikku riiviöt), bikinit, pinaatti, pina colada, meri, aurinko, avanto, burleski, punaviini, pinkki jumppatoppi ja kaikki ne hiuslenkit, jotka eivät ole kateissa. 

Yksi veljenpojista. Katsokaa, kuinka suloinen! Ihan kuin Vaahteramäen Eemeli, mutta söpömpi!