Hydrobicissa Kalliossa oli säpinää. Ensinnäkin sain kiinnittää elämäni ensimmäistä kertaa ylätassuihini tällaiset hauskat hydroboxing-härpäkkeet. Loistavat vesikauhaisuvälineet! Tukivat rannetta ja toivat vastusta. Onneksi näissä on myös oranssia väriä, koska pelkästään mustana ne olisivat vähän tylsät ja vähän liian “Terminaattorit”. Iloa ja väriä olla pitää!

Hydroboxing-hanskat. Vai voiko näitä sanoa hanskoiksi?

Toissa-aamuna jumpassa oli tahattomasti mukana myös glitteriä. Huomasin jättäväni jälkeeni pienen kimallevanan Mäkelänrinteen uimahallin pukuhuoneeseen. Anteeksi henkilökunta! Yritin kovin siivota glitterräjähdyksen jälkiä, mutta jokunen hile jäi hulvattomasti hillumaan penkille ja lattioille. Burleskiharrastajan meikkipussissa tapahtuu välillä pahoja paljettionnettomuuksia.

Periaatteessa kimalle piristää pilvisimmänkin päivän. Joulutauon jälkeisen viime perjantain bodybumpin tappamia jalkoja ei kyllä glitterkään ole vielä parantanut. Näin käy, kun liikkuu muutaman viikon lähinnä herkku- ja cocktailpöydästä toiseen ja liikunta on vesiliukumäessä itsensä alaspäin rullaamista.

Säihkeestä ja säärien säälimisestä takaisin säpinään. Jos joku väittää vesijumpan olevan ‘mummolaji’, hän on väärässä. Altaassa on kaikenikäisiä jumppareita, myös miehiä (vaikkakin, ainakin vielä, vähemmän kuin meitä naisia). Ja vesijumppa on todella tehokasta. Jos altaassa onkin joku lähempänä mummoikää, ei sitä välttämättä havaitse, koska vesijumppa nuorentaa :)

Hydrobicin jälkeen ilahduin kahden suurinpiirtein ikäiseni, hurmaavasti tatuoidun ja yhden vielä tatuoimattoman, minua huomattavasti nuoremman miehen kylmäallasseurasta. Jos olisin sinkku, olisin taatusti pyytänyt toista tatuoitua vatsalihas…siis miestä treffeille. Herrat alkoivat jutulle, kun olin jo ohittamassa allasta. Tulipa pulahdettua ja pulistua. Ehkäpä tapaan reippaan kolmikon joku sunnuntai Uunisaaren avannossa.

Innokasta ja aktiivista uutta vuotta! Hei ja jos joku on saanut joulupukilta tai ihan oman lompakon resursseilla sellaisen aktiivisuusrannekkeen, kertokaa, millainen on hyvä. Pinkki olisi kiva, mutta eurot on toki hyvä sijoittaa vempaimeen, josta on silmänilon lisäksi muutakin hyötyä.

Käväisin joulun alla Dubaissa. Siellä kaikki, mikä kiilsi, oli kultaa. Silmäni olivat ihan ympyräisinä kaikesta Diorista ja Guccista. Enkä ole koskaan nähnyt niin paljon nostokurkia! Vesipuistot olivat kyllä ihania! Ja vesishow mailman korkeimman rakennuksen Burj Khalifan edustalla varsin vaikuttava.

Minä ja 828 metriä mailman korkeinta rakennusta.

Minä ja noin 33 000 kalaa / muuta vedenelävää.