Olen kuntoillut varsin ahkerasti koko kevätkauden ajan. Mäkelänrinteen tiistai-iltojen FIX Teho Voima- ja Syke-tunnit ovat edelleen olleet vakio-ohjelmassani, samoin Vuosaaren kahvakuula torstaisin. Vastapainoksi näille kovatehoisille treeneille olen käynyt huoltamassa itseäni Bodybalancessa ja satunnaisesti myös Joogassa. Osallistuin kevään aikana myös muutamiin eri tapahtumiin: noin kerran kuussa lauantaisin järjestettyihin Mäkelänrinteen FIX Teho Supertreeneihin ja näiden lisäksi myös vesiliikuntatapahtumaan, Aqua Cocktailiin, josta on erillinen blogipostauskin olemassa.

Vakiotuntini loppuvat kesäkuukausiksi, mutta tokihan tarjolla on kaikenlaista muuta ryhmäliikuntaa mm. FIX Vuosaaressa, joka on ilokseni auki koko kesän. Ostin itselleni kesäsuperkortin ja tarkoitus on käydä kuntosalilla ja muun ohjelman puitteissa mahdollisesti myös ryhmäliikuntatunneilla. Ajattelin, josko Bodycombat voisi tehdä vaikka pienen comebackin omaan ohjelmistooni, ainakin kesän ajaksi! Ihan hirveän tiukkaa ohjelmaa en kuitenkaan halua itselleni kesäkuukausiksi lyödä lukkoon, sillä mielelläni myös ulkoilen paljon: käyn juoksemassa, pyöräilemässä ja kävelemässä.

Olen toisaalta jopa ihan iloinen siitä, että omat vakiotuntini jäävät kesätauolle; tauko tekee monesti hyvää ja tuo taas uutta intoa ja motivaatiota tekemiseen myöhemmin. Vaihtelukin virkistää ja tekee kuntoilussa hyvää; itseni tuntien tiedän kyllä, että olisin paahtanut FIX Teho -tunneilla ja kahvakuulassa vaikka koko kesän läpi, jos mahdollisuus siihen olisi ollut, joten tällainen ”pakkolepo” kesätauon muodossa on varsin tervetullut juttu minulle!

Vaikka kesä on vasta meneillään, eikä syksyä halua ajatellakaan vielä, olen kuitenkin jo hieman katsellut varausjärjestelmästä ryhmäliikuntatarjontaa syyskaudelle. Ohjelmat nimittäin näkyvät jo ja vilkaisu tuntitarjontaan kertoo, että pääsen jatkamaan näillä tämänhetkisillä vakiotunneillani myös syksyllä.

FIX Vuosaaressa näköjään on tarjolla Strength & Muscle -tunti tiistaisin ja kehonpainoharjoittelua torstaisin, molempia olen testannut ja kovasti tykännyt – suosittelen! Perjantain alkuiltaan näyttäisi olevan tulossa Bodybalance-tunti, lisäksi on sisäpyöräilyä, Bodypumpia ja erilaista vesijumppaa, joten ihan varmasti jokaiselle löytyy jotain, muiden toimipisteiden ryhmäliikuntatarjonnasta puhumattakaan! Käykää kurkkimassa syksyn ohjelmistoa!

Aurinkoista ja liikunnallista kesää kaikille!