Liikunta on liikuttanut tätä paljasjalkaista stadilaista ympäri Helsingin liikuntakenttää jo 17 vuotta, mistä viimeisimmät 8 vuotta Urheiluhallien ja FIX Liikuntakeskusten toimesta."

Liikunnanohjaajan tutkinnon jälkeen (omg, siitä on jo 15 vuotta!) on riittänyt erilaisia kursseja, luentoja, koulutuksia ja muuta alati päivitettävää tietoa. Niin ravinnnon, liikunnan, elämänhallinnan kuin muunkin mielenkiintoisen asian tiimoilta. Entisen ”No pain no gain” sloganin tilalle on noussut pikkuhiljaa ”I can feel your pain”...

Erityisesti ravitsemusasioissa on oltava ajan hermolla, koska se liittyy olennaisesti ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvointiin (ja koska ravitsemusasiat ovat ikuinen intohimoni!). Mitä syömme, sitä olemme. Kehon lisäksi hyvä ravinto vaikuttaa merkitsevästi mielialaan ja vireystasoon. ”Ruoka on lääkkeemme” sanoi Hippokrateskin aikoinaan.
Myös liikunta-alalla suuntaudutaan yhä selvemmin hallitsemaan ensin mieltä ja sitten kehoa.

Keho ei liiku ilman mieltä ja mieli ei ”kanavoidu” ilman kehoa. Siksi tarvitsemme molempia tuottaaksemme itsellemme onnistumisen elämyksiä, myös erilaisissa liikuntalajeissa. Jos joku laji ei mielestäsi ole ”Sinun lajisi”, se ei ole Sinulle.

Elämän todelliset muutokset eivät tapahdu pelkän pohdiskelun seurauksena.
Lähde siis liikkeelle nyt!