Yhteisen viihtyisyyden ja hygieenisyyden vuoksi edellytämme sinun noudattavan yleisiä vesiliikunta- ja harjoitteluetiketin ohjeita, joilla mahdollistat uimaveden puhtauden ja treenipaikan siisteyden.

Peseydy kunnolla

Peseydy ilman uima-asua ennen saunaan ja altaaseen menoa, pese / kastele myös hiukset. Jätä uima-asu saunomisen ajaksi pesutilaan. Ihokarvojen ajelu, hiusten värjäys tai leikkaus sekä kynsien ja jalkojen hoito ja muut vastaavat toimenpiteet eivät ole sallittuja tiloissamme.

Ota sopiva asu vesiliikuntaan

Altaaseen voit mennä vain uima-asussa (ei uima- tai muissa shortseissa). Oikeanlainen uimapuku on tehty uimapukukankaasta, se on ihonmyötäinen eikä sisällä taskuja. Uima-asu voi olla hihallinen tai lahkeellinen. Hameet, mekot, huput sekä shortsit eivät ole sallittuja, sillä ne voivat tarttua allasrakenteisiin ja aiheuttaa vaaratilanteen sekä niistä irtoava nukka saattaa tukkia puhdistuslaitteiston. Tarvittaessa voit vuokrata uimahallin kassalta asianmukaisen uima-asun. Käytä uimalakkia mikäli et halua kastella hiuksiasi. Vesiliikunnassa voit käyttää myös suihku-myssyä. Sido pitkät hiukset kiinni. Uimavalvomosta saat lainaksi hiuslenkin, jos oma on unohtunut.

Käytä treenipyyhettä

Toivomme sinun käyttävän tiloissamme treenipyyhettä. Pyyhi kuntosalilaitteet ja muut käyttämäsi välineet käytön jälkeen. Käyttäjiä on paljon ja näin varmistat, että laitteet ovat aina siistejä. Käytä treenipyyhettä myös ohjatussa liikunnassa mattojen päällä.

Asialliset sisäliikuntavarusteet

Käytä kuntosalilla, ohjatussa liikunnassa sekä palloilulajeissa sisäliikuntakenkiä sekä asianmukaisia sisäliikuntavaatteita. Kyseisiin liikuntatiloihin (kuntosali, jumppasali, palloiluhalli) ei saa tulla ulkokengissä tai kengissä, joita olet käyttänyt ulkona.

Lajittele roskat

Lajittelet jätteet oikeisiin jäteastioihin (biojäte, lasi, metalli, kartonki ja paperi), me toimitamme ne hyötykäyttöön. Lajitellusta jätteestä saadaan esimerkiksi teollisuuden tai mullan raaka-ainetta sekä uusioenergiaa.