Miia Pöyry kävi toimistollamme mukavissa merkeissä. Hän voitti Jopon, joka arvottiin kaikkien asiakkaiden kesken, kun 7500 tykkäystä Facebook-sivullamme tuli täyteen. Juteltuamme hetken kävi ilmi, että pian on Miian syntymäpäivä ja pyörän voittaminen oli hieno yllätyslahja jo etukäteen.

Miia on käyttänyt Urheiluhallien ja FIX Liikuntakeskusten palveluja jo useamman vuoden: uinti ja kuntosali ovat lajeista tutuimmat. Hän on kokeillut myös erilaisia ohjattuja tunteja kuten hydrospinningiä ja kuntonyrkkeilyä. Kurssimuotoinen JuoksuStartti antoi puolestaan hyvät vinkit juoksutekniikkaan, venyttelyihin ja lihaskunnon kohottamiseen. Erityisen hyväksi hän koki sähköpostilla annettavat ohjeet ja tuen sekä alun kuntotestauksen.

Miian pääasiallinen liikuntapaikka on ollut Mäkelänrinne, mutta vastikään hän on tutustunut myös Kallioon. Vaikka Kalliossa on paljon pienempi allasalue, siellä viehättävät oma tila ja rauha. Onpa hän käynyt ystävänsä kanssa Vuosaaressakin, missä kuntosalitilat yllättivät positiivisesti. Jopon myötä hän aikoo huristella enemmän eri hallien väliä ja laajentaa näin kuntoilupaikkojaan ja -lajejaan.

Toivotamme Miialle hyviä liikuntahetkiä sekä Jopon selässä että ilman!

Miian pyörä kulkee rekkarilla UH-1. Tämä tarkoittaa sitä, että numerosarja jatkuu ja lisää Jopoja tullaan arpomaan… Asiakkaidemme kesken, tietenkin.