Aurinko paistaa ja linnut laulavat, on ihana keväinen aamupäivä. Anne Ylinen tulee noutamaan voittamaansa Jopoa ja kertoo ensiajatustensa olleen: ”Mitä, ihan oikeastiko voitin? Niitä siis ihan oikeasti arvotaan!” Kyllä. Urheiluhallit arpoi asiakkaidensa kesken Jopon, kun 8000 fania Facebookissa tuli täyteen. Edellinen arvottiin 7500 fanin kohdalla.

Anne paljastuu vesiliikunnan ystäväksi. Hän on käynyt uimassa, hydrospinningissä sekä erilaisissa tapahtumissa, kuten Aqua Cocktailissa ja I love Aerobicissa. Kalliossa pidetty uintitekniikkakurssi antoi kipinän harjoitella uintia eteenpäin Masters-tasolle ja hän meni mukaan HTU Stadi -seuraan. Seura harjoittelee tällä hetkellä Kontulassa ja Mäkelänrinteessä, mutta omaa lähihallia, Malmia, on jo ikävä. Heinäkuun ensimmäinen päivä aukeava halli saakin Annen ja UH-2-rekisterillä kulkevan Jopon vieraikseen jo hallin testivaiheessa ennen virallista avaamista.

Anne näyttää vallan tyytyväiseltä voittoonsa ja ilmoittaa myös kypärän olevan mukana pyöräilyä varten Kalliosta Viikkiin. ”Pyöräilykausi on avattu!” hän huudahtaa. Anne kertoo katselleensa Jopoja jo pitkään ostomielessä, mutta hankki itselleen kaupunkiajoon sopivan hybridipyörän pari vuotta sitten. Jopohammasta jäi silti pakottamaan. Nyt päästän Annen ja UH kakkosen aurinkoisen Helsingin kaduille huristelemaan – turvallista matkaa!