Markku Määttälä luovutti voittonsa eteenpäin Milla Keräselle.

Viimeinen tälle kesälle arvottu Jopo, UH-6, lähti matkaan Urheiluhallien toimistolta varsin tyytyväisissä merkeissä. Jopoja arvottiin kevään aikana yhteensä viisi asiakkaiden ja yksi henkilökunnan kesken.

Onneksi olkoon Markku Määttälä, arpaonni suosi sinua! Annat kuitenkin voittamasi Jopon eteenpäin - kenelle ja miksi?

- Kiitos tästä upeasta voitosta. Annan Jopon eteenpäin Milla Keräselle, koska Milla on välittömässä pyörän tarpeessa. Hänellä ei ole omaa pyörää ja on lainannut äitinsä pyörää. Minulla on itselleni sopiva pyörä ja olen myös Millan isäpuoli. Milla on voittanut cheerleadingin MM-pronssia tänä vuonna ja viime vuonna SM-kultaa.

Onneksi olkoon Millalle kisamenestyksestä. Mitkä ovat uuden Jopon omistajan tunnelmat?

- Mahtavan iloiset tunnelmat ovat koko perheellä ja pyörä tuli todellakin tarpeeseen. Milla huristelee pyörällä harkkoihin ja kavereita tapaamaan, ym. Milla on kohtalaisen innokas pyöräilemään varsinkin nyt, kun on oma Jopo käytettävissä.

Ovatko palvelumme ennestään tuttuja? Onko jokin paikoistamme erityisen tuttu?

- Palvelut ovat ennestään tuttuja ja etenkin Töölön halli, jossa olen ja olemme viettäneet paljonkin aikaa menneinä vuosina. Nyt olisi tarve löytää pojalle (6-v.) uimakoulupaikka kesällä tai viimeistään alkusyksystä…

Vaikka kesäkuun ilmat ovatkin olleet vuodenaikaan nähden kylmät, toivotamme Millalle lämpimiä ajokelejä ja turvallista matkaa Jopon selässä!