Töölön Urheilutalo on palvellut alueen asukkaita jo vuodesta 1967 lähtien, kun uusi SVUL:n toimitalo valmistui. Töölön Urheilutalosäätiö vuokrasi liikuntatilat SVUL:lle ja Suomen Kuntourheiluliitolle, jolloin alkoi kansan liikuttaminen. Töölön Urheilutalossa oli uimahallin lisäksi palloiluhalli, kuntokoulu, squashkenttiä ja voimailusali. Liikunnallisten palveluiden ohella muuta hyvää oloa tarjosivat kahvila, parturi ja kampaamo sekä hierontapalvelut.

Kesällä 1987 Urheiluhallit osti Töölön Urheilu- ja terveystalon (ent. SVUL) sekä muiden liikuntatilojen omistukseen oikeuttavat osakkeet ja aloitti uimahalli- ja palloilutoiminnan vetämisen. Kuntourheiluliitto jatkoi vielä kuntosali- ja kuntokoulutoimintaa, kunnes 1997 syksyllä Urheiluhallit otti myös sen palvelutarjonnan itselleen ja syntyi FIX Töölö. Vuonna 2016 Urheilutalossa oli lähes 272 000 kävijää.

- Nyt koko kiinteistö on laajan peruskorjauksen tarpeessa. Tavoitteena on, että tilojen peruskorjaus käynnistyisi viimeistään vuoden vaihteessa. Korjaus tulee näillä näkymin kestämään vuoden 2019 kesään asti. Perusparannuksen yhteydessä on mahdollista tehdä monia uudistuksia ja parantaa tilojen esteettömyyttä. Näin tilat saadaan vastaamaan paremmin tulevaisuuden tarpeita käytön monipuolistuessa ja asiakkaiden odotusten kasvaessa. Toteutamme muun muassa isomman kuntosalin ja ryhmäliikuntatilan, joille onkin jo ollut tarvetta kovan kysynnän vuoksi. Tavoitteena on luoda Töölöön uusi, upea hyvinvointikeidas, hehkuttaa toimitusjohtaja Pekka Laitinen.