Kuntopyörätesti

Kuntopyörätestillä mitataan aerobista kestävyyttä. Testi kestää 8 - 20 minuuttia riippuen testattavan taustatekijöistä ja testiohjelmasta. Testattava polkee kuntopyörällä, jonka pyöräilyvastusta nostetaan asteittain raskaammaksi. Poljennan aikana seurataan asiakkaan sykettä ja kysellään säännöllisin väliajoin testattavan kokemaa rasitustasoa.

Kuntopyörällä (lukkopoljinmahdollisuus) suoritettu aerobisen kunnon testi mittaa sydämen ja verenkiertojärjestelmän, keuhkojen, työskentelevien lihasten ja niitä huoltavien järjestelmien toiminnan tehokkuutta. Testi on turvallinen ja helppo, eikä testattavan ikä, koko tai liikuntatottumukset ole este hapenottokyvyn mittaamiselle. Kuntopyörätesti soveltuu siis kaikille. Jokainen testattava saa testipalautteen, joka sisältää mm. analyysin toteutuneesta testistä ja tuloksista sekä testitulokseen perustuvan liikuntaohjelman sykerajoineen.

Kehonanalyysi

Haluatko tietää, kaipaako kehosi lisää lihaksia vai rasvanpolttoa? Haluatko seurata tavoitteidesi toteutumista luotettavasti ja saada lisää motivaatiota ja tavoitteellisuutta kuntoiluusi?

Kehonanalyysi kertoo sinulle tarvittavat tiedot.Kehonanalyysi vie vain hetken, mutta antaa paljon mielenkiintoista tietoa kehosi koostumuksesta. Saat kirjallisen analyysitulosteen, jonka liikunnan ammattilainen käy kanssasi läpi. Lisäksi ohjaaja antaa sopivia vinkkejä jatkoon.

Lihaskuntotestit

Lihaskuntotesteissä arvioidaan vatsa-, selkä-, jalka- ja ylävartalon lihasten kuntotaso. Saat suullisen ja kirjallisen palautteen testin tuloksista.

Kuntotestipaketti hinta alk. 75 €/hlö
varaa testiaika www.urheiluhallit.fi/kuntotesti