Kuva: iStockphoto

Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta siitä, että järjestämämme monenlaisia tapahtumia halleissamme. Suuren suosion saavuttaneet jumppatapahtumat, I Love Aerobic tammikuussa ja Kuntostartti syyskuussa, aloittavat kauden ja niitä moni jumppaaja suorastaan odottaa. Tänä vuonna molemmat tapahtumat järjestetään jo kymmenennen kerran.

Vesiliikunnalle on omat tapahtumansa: Aqua Cocktail koostuu erilaisista vesiliikuntatunneista, uinnista ja vesijuoksusta sekä hoidoista. Kuutamouinnit, Yöuinti, Allaskarkelot, Siltis Pool Party ja erilaiset teemauinnit, kuten Svengiuinnit, DJ Tixan kesämusa- ja tangouinnit sekä Sointukylvyt elävöittävät uimahallin perusarkea.

Marraskuussa Halloween valtaa muutamat hallit. Viikoittainen Megahydrobic Kalliossa ja FIX Teho Supertreeni kerran kuukaudessa Mäkelänrinteessä ovat vielä lisänä. Myös senioreille on järjestetty oma tapahtumansa, Seniorisyke.

Jos haluat pysyä kartalla, mitä tapahtuu milloinkin, seuraa meitä Facebookissa ja saat tärkeää tietoa esimerkiksi tarjouksista, kursseista ja aukioloajoista. Voit myös tilata uutiskirjeen netin kautta tai asiakaspalvelussa.