Jotta voit varata tunnneille paikkoja, sinulla täytyy olla asiakaskortti (hinta 4 € ja ostettavissa hallien asiakaspalvelusta). Lisäksi asiakaskortillesi täytyy olla ladattuna tuote (esim ryhmäliikunta tai superkortti). Tuotteita voit ladata asiakaskortillesi näppärästi Webshopista. Asiakaskortilla pääset kätevästi leimauspäätteelä tunneille.


Kuntovoimistelu (50/60 min)
Tunnilla jumpataan mukavan musiikin tahtiin, vahvistetaan lihaksia ja ylläpidetään liikeratoja.
Varaa tunti

Kuntosali (60 min)
Mukava ja turvallinen tapa harrastaa kuntosaliharjoittelua ohjaajan opastamana. Tunnin alussa on yhteinen lämmittely, jonka jälkeen kuntosaliharjoittelua ja lopussa yhteinen loppuvenyttely.
Varaa tunti

Pilates (50/60 min)
Kehonhallintaan ja pilatekseen pohjautuva tunti. Sisältää liikkuvuutta lisääviä ja keskivartalon lihaksia vahvistavia liikkeitä, hengitystä apuna käyttäen.
Varaa tunti

Venyttely (50 min)
Rentouttava ja kehoa huoltava venyttelytunti.
Varaa tunti

Vesivoimistelu (30 min)
Monipuolista vesiliikuntaa musiikin tahdissa. Lihaskuntoa harjoitetaan veden vastuksen ja erilaisten välineiden avulla.
Varaa tunti

Zumba® (50 min)
Helppoa ja hauskaa tanssia. Musiikki ja tanssityylit sopivat senioreille. Zumba saa hien pintaan, lantion liikkeelle ja hymyn huulille
Varaa tunti

Voima- ja tasapainoharjoittelu (50 min)
Ikääntyneille (yli 70-vuotiaille) tarkoitettu kuntosalilla ja liikuntasalissa tapahtuva tunti, jonka tavoitteena on lisätä lihasvoimaa ja parantaa tasapainoa monipuolisesti. Harjoittelulla pyritään edistämään kotona asuvien itsenäistä selviytymistä ja lisäämään elämänlaatua. HUOM alkaen 21.1.2014
Varaa tunti