Kuva: iStockphoto

”Halusin lisätä liikuntaa elämässäni ja tehdä siitä säännöllisen tavan. Kurssin tavoite oli liikuntahetki 2-3 kertaa viikossa ja se toteutui minulla yhtä viikkoa lukuun ottamatta.

Oli kiva, että kokeilimme erilaisia liikuntalajeja. Siinä ei päässyt tylsistymään. Oli myös helpompi kokeilla uutta, kun kaikki olivat samalla viivalla. On vaikeampaa mennä kokeilemaan jotakin uutta lajia ihan itsekseen – sitä ajattelee, että toiset ovat paremmassa kunnossa ja tietävät etukäteen miten toimia.

Ryhmäkoko oli sopivan pieni, ja mukana oli avoimia ja mukavia ihmisiä. Kurssilla sai henkilökohtaista opastusta, jota ei isossa ryhmässä voi saada. Mukava vetäjä ja hänen antamansa tuki olivat hyvä juttu. Ryhmän pienuuden vuoksi kurssitovereihin tutustui paremmin ja kuuli myös heidän kokemuksistaan.

Ykköstavoitteenani oli liikunta, vaikka painoakin minulla on liikaa. Työstressin vuoksi en oikein jaksanut keskittyä painonpudotukseen. Painoni putosi kuitenkin vähän, sillä syömiseen kiinnitti enemmän huomiota viikoittaisten punnitusten takia. En halunnut painoni ainakaan nousevan, jota se oli viime aikoina tehnyt.

Vaikka kurssi on hinnaltaan aika arvokas, on se sen väärti. Personal Trainer on tavoitettavissa monen viikon ajan. Häneltä saa tarvittaessa apua, neuvoa ja kannustusta myös kurssitapaamisten ulkopuolella. Myös viikoittainen yhteydenpito vetäjän kanssa sähköpostitse oli mukavaa. Kaiken kaikkiaan olen oikein tyytyväinen!”

– Leena, Malmin Starttikurssin asiakas