Kuva: Urheiluhallit

"Mäkelänrinteen Uintikeskus oli meille sopivan kulkumatkan päässä. Hallille pääsi helposti julkisilla ja omalla autolla, käytössä on iso parkkipaikka. Meille oli varattu kaksi kokoustilaa, isompaan mahduimme kaikki ja pienempi tila sopi hyvin ryhmätöitä varten.

Tilasimme aamupalan kokoustilaan kahvilasta ja aloitimme kehittämispäivän aamupalan lomassa. Puoliltapäivin oli lounas ja sopiva tauon paikka. Saimme liikuntaa kun kävelimme muutamat kerrokset rappusia alaspäin kahvilaan syömään. Kahvilassa meille oli varattu oma tila ja ruokailu sujui nopeasti seisovasta pöydästä, vaikka meitä oli 25 hengen ryhmä.

Lounaan jälkeen työt jatkuivat iltapäiväkahviin saakka ja sitten alkoi vapaa aika. Meillä oli käytössä tilaussaunat, joista pääsi kätevästi uimaan. Vietimme rennon iltapäivän saunoen ja uiden. Kotiin lähdimme kuten normaalisti työpäivä päättyessä kello 16.00. Näin erilaisen työpäivän jälkeen oli hyvä fiilis.

Päivään mahtui sekä työtä että liikuntaa. Kotona oli mahtava heittäytyä sohvalle rentoutumaan, kun päivän liikunta-annos tuli kerättyä jo työpäivän aikana."

- Johannes