Moni asiakas valitsee meidät, koska olemme lähellä ja koska meille on matala kynnys tulla. Ei tarvitse ole hyvässä kunnossa, eikä tarvitse omistaa laatuasusteita. Voi tulla sellaisena kuin on.

Meillä saa, mitä haluaa

Voi valita yhden lempiliikunnan tai useamman lajin yhdellä kertaa. Voi kuntoilla yksin, kaksin tai ryhmässä. Voi valita kukkarolleen sopivimman vaihtoehdon: kertamaksun, sarjakortin, kuukausikortin tai lähes kaikki palvelut sisältävän superkortin. Meillä ei ole jäsenmaksua, vaan asiakaskortille (4 €) voi ladata haluamansa tuotteet joko asiakaspalvelussa tai netistä. Nykyisin netistä voi ostaa myös kertakäynnit.

Asiakkaiden omia tarinoita

Olemme monelle liikkujalle lähes toinen koti, läheinen yhteisö. Suurin osa asiakkaistamme on käyttänyt palvelujamme jo useamman vuoden ajan, mikä kertoo asiakasuskollisuudesta. Kiitos siitä. Vaikka saamme jo mukavasti palautetta, niin toivoisimme kuulevamme lisää ajatuksistasi. Tässä lehdessä keskitytään asiakaskokemuksiin. Miksi kukin liikkuu, ja mitä liikunta antaa? Toivomme, että saat jutuistamme uutta kipinää omalle kuntoilullesi – tiedä, vaikka innostuisit jostain uudesta lajista.

Mitä sisältöä sinä haluat?

Vaikka moni uskoo, että printti tekee kuolemaa, on Omaliikuntalehden palaute ollut sen verran positiivista ja innostunutta, että haluamme edelleen jatkaa konkreettisella, käsin selattavalla paperiversiolla. Tämän rinnalla on jonkun aikaa ollut avoinna omaliikunta. fi-sivusto, jossa lehden juttujen lisäksi on myös muuta sisältöä. Tähän sisältöön haluamme sinulta toiveita, joten osallistu Vaikuta ja voita -kyselyyn.

Bloggaajaksi?

Merkonomiopiskelija Ninni Kare on koko kevään kirjoittanut omaliikunta.fi-sivustolle ”Ninni testaa” -blogia, jossa ensikertalainen käy tutustumassa erilaisiin ryhmäliikuntatunteihin. Lisäksi Team Pink Seals kirjoittaa blogissaan joukkueensa harjoittelusta ja kisaamisesta kohti Swimrun MM-kilpailua, joka pidetään Ruotsissa Ötillössä 1.9.2014. Jos olet halukas kirjoittamaan omista kokemuksistasi hyvinvointiin liittyen, sinulla on mahdollisuus tulla yhdeksi bloggaajista.

Palvelua 365

Haluamme olla ajan hengessä mukana ja pyrkiä siihen, että tieto liikkuu nopeasti. Jos haluat olla tietoinen uutisistamme reaaliajassa, kannattaa seurata Facebook-sivujamme. Toki tärkeistä uutisista tiedotetaan myös nettisivuillamme ja kätevästi mobiiliversiona m.urheiluhallit.fi-osoitteessa sekä uutiskirjeissä.

Ollaan yhteyksissä – livenä tai netissä.

Palvelut & hinnasto