Malmin uimahalli oli noin vuoden peruskorjauksessa viime kesästä lähtien, ja nyt tuli aika koekäyttää allastilat remontin loppuvaiheessa. Tästä syystä järjestimme maksuttoman tapahtuman asiakkaillemme maanantaina sekä tiistaina 23.-24.6.2014. Tapahtumaan ilmoittauduttiin etukäteen runsain määrin, ja kyselyitä hallin remontista sekä aukeamisesta tuli paljon jo ennen tapahtumaa.

Asiakkaat odottelevat viimeisen minuutin kulumista ennen hallin ovien ensiaukaisua.

Maanantaiaamuna hallilla oli jonottamassa asiakkaita jo ennen ovien avautumista. Hallipäällikkö Ville Nummelin avasi ovet ensimmäisille asiakkaille ja toivotti innosta puhkuen kävelevät asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan hallin tiloihin. Allastiloissa kävi kuhina, ja ilmassa leijui herkullinen kahvin tuoksu uuden Lounaskahvila Pelinaisen tiloissa. ”Kaikki meni hyvin teknisellä puolella, emmekä löytäneet suurempia korjauskohteita. Tapahtumaa oli selkeästi odotettu”, kommentoi Nummelin tapahtuman jälkeen testauksen tuloksia.

Taru (vas.) ja Anne työn touhussa asiakaspalvelussa.

Asiakaspalvelupisteessä oli ajoittain ruuhkaa, mutta asiakaspalvelijoiden hyväntuulisuus sekä asiantuntevuus lämmittivät sydäntä. Kassaneidit kertoivat innokkaasti hallin aukeamisesta sekä jakelivat yhteistyökumppaneina toimineiden Ahavan sekä Fysio MU:n lahjakortteja ja tuotenäytteitä. Tapahtuma koettiin mukavaksi myös asiakaspalvelun puolella.

Nastja (vas.) ja Jaana ja onnellisina kahvitauon päätteeksi.

Mutta mitä mieltä olivat suurimmassa roolissa olleet eli hallissa käyneet asiakkaat? Jaana oli saapunut yhdessä tyttärensä Nastjan, 9 v., kanssa sähköpostikutsun perusteella. ”Oli kivaa”, olivat ensimmäiset Jaanan sanat kyseltäessä tunnelmia uinnin jälkeen. Jaanan mukaan hyvin mahtui mukaan uimaan ja hyppykoroke oli Nastjan mieleen. ”Sopu sijaa antaa”, kommentoi Jaana hymyillen kahvipöydässä – ja taisi Nastja nauttia käynnistään myös kahvilan puolella.

Malmin uimahalli avataan kokonaisuudessaan tiistaina 1.7. Uutta hallissa ovat rentouttava terapia-allas sekä kotitekoisia leivonnaisia tarjoava Lounaskahvila Pelinainen. Myös kuntosalin puolella on uusittu laitteita. Avajaistarjouksena on 10 kerran uintikortti hintaan 45 euroa (sisältää asiakaskortin 4 €). Tarjous on myynnissä hallilla heinäkuun ajan. Sydämellisesti tervetuloa!

Asiakkaan tuomat kauniit kukat lämmittivät kovasti henkilökunnan mieltä.