Tuntivaraukset


TARJOUS: Tutustumishinta 4 €

FIX Teho Tarjoustuote käy ainoastaan FIX Teho tunneille. Tarjousaika 12.9-11.10.2013

  • Tuote käy kaikissa FIX Liikuntakeskuksissa FIX Teho tunteihin.
  • Hintaan sisältyy uinti, poikkeuksena Mäkelänrinne (lisämaksu 3 €) ja Vuosaari (lisämaksu 2 €).
  • Tuote on voimassa vain rajoitetun ajan (12.9-11.10.2013)

Osta webshopista

Ennakkotestaajat innostuivat

Kahdeksan henkilöä pääsi testaamaan uusia FIX Teho -tunteja ennakkoon ja olivat tyytyväisiä kokemuksiinsa.Petro 34vTaito oli hauska idea. Lisää käsillä seisonnan kaltaisia haastavia liikkeitä! Voima oli mukava, sillä oli kivaa tehdä nopeita sarjoja. Sykkeeseen kaipaisin lisää vaihtelua liikkeisiin. Kestävyys oli peruskauraa. Hauskinta oli kokonaisuus!

Päivi 38v

Taitolajit ovat todella kehittäviä liikkeitä. Maksimivoimassa pitäisi uskaltaa laittaa todella isot painot. Kestävyys oli kamalalla tavalla kiva treeni. 8 minuuttia sykeburbeeta tappaa joka kerta. Jos ei muuta ehdi niin tämän yleisliikkeen!

Eeva 28v

Voima oli minulle helpoin, koska käyn säännöllisesti kuntosalilla, niin jaksoin sen kevyesti. Laitoin myös ehkä liian vähän painoja tankoon. Sykettä kohottava burpee oli yhtä tuskaa ja tuntui,että silmissä alkaa sumeta! Harvemmin tulee tehtyä taitoa vaativia treenejä, joten tällainen osa-alue oli hyvä. Jos tykkää rääkätä itseä niin FIX Teho on sun juttu!

Tommi 45v

Syke tosiaan nimensä veroinen, loistavat vaihtelevat ketteryyttä vaativat taitoliikkeet. Kestävyys vaikutti lastenleikiltä, mutta toistomäärät ”hoitivat homman”. Voima oli monipuolinen ja tehokas. Syksykautta odotellessa.

Henry 35v

Voimassa tehdään todellisia voimaliikkeitä. Tulen varmasti uudestaan! Taito oli tekniikkaa, sykettä, vauhtia ja liikettä. Ei pelkkää silmät ummessa raastamista, tykkään! Sykkeessä oli supertiukkaa tykitystä! Aivot narikkaan, syke tappiin ja arkimurheet unohtuu. Kestävyys oli ehkä quartetin piinaavin tunti. Vaatii kovan psyykkaamisen, mutta antaa paljon!

Janette 18v

Voima oli minulle helpoin. Taito-osiossa sen sijaan henki vähän meinasi lähteä, kun piti hyppiä aitoja. Syke oli kauhein! Siinä ei saanut henkeä, mutta oli kiva rääkätä itteensä! Kestävyys oli rankkaa, mutta sen kestää. Suosittelen!

Merja 49v

Todella monipuolista harjoittelua. Kehittää osa-alueita, joita ei tiennyt itsellä olevankaan ja palauttanut kimmoisuutta. Leuanveto onnistuu jo ilman kuminauhaa! Kovaa treeniä ja siksi koukuttavaa.

Iida 28v

Voimassa hyvät ja monipuoliset liikkeet, vatsalihaliike olisi voinut olla haastavampi. Syke oli loistava treeni, vaatii sinnikästä asennetta! Taitossa koordinaatiokyky joutui koetukselle sopivassa suhteessa, myös syke nousi. Kestävyydessä monipuoliset liikkeet, mutta olisi pitänyt ottaa isommat kuormat, koska ei mennyt tarpeeksi kestävyyden puolelle. Kiitos hyvästä treenistä!

Neljä erilaista tehotuntia

FIX Teho – syke (30 min)
Hengitys- ja verenkiertoelimistöä sekä nopeutta kehittävä tunti. Nopeita liikkeitä ja mahdollisimman laajoja liikeratoja. Liikkeissä lyhyt työaika. Vastuksena oman kehon paino.

FIX Teho – voima (50 min)

Voimaa ja hermotusta kehittävä tunti. Vaihtelevat työajat ja selkeät palautukset. Lisäkuormalla tehtävät liikkeet. Voi sisältää maksimivoimaharjoitteita. FIX Teho – taito (30 min)Koordinaatiota, liikkuvuutta ja tasapainoa kehittävä tunti. Teknisesti haastavat liikkeet. Vaihteleva työaika. Välineet tuovat lisähaastetta.

FIX Teho – kestävyys (30 min)
Hengitys- ja verenkiertoelimistöä, lihaskestävyyttä sekä haponsietokykyä kehittävä tunti. Liikkeissä pitkä työaika. Voidaan käyttää lisäkuormaa.

Lisäksi tehdään aika ajoin FIX Teho -testaustunti, jolloin mitataan fyysistä suorituskykyä. Kehityksen seuraamisen vuoksi liikkeet ovat aina samat. Tunnilla seuraat omaa kehitystäsi tai harjoittelet kovaa.