Oletko jahkaillut liikunnan aloittamista jo useaan kertaan, mutta se on jäänyt vain ajatuksen asteelle? Nyt on aika lähteä liikkeelle. Huono kunto, kertyneet ylimääräiset kilot, selkävaivat tai ennakkoasenne liikuntaan eivät saa olla esteinä. Ryhdy tuumasta toimeen ja tule liikkumaan.

Tarjonnassamme on aloittelijoille sopivia kursseja ja ryhmäliikuntatunteja, joista voit valita. Tai ohjaaja tekee sinulle oman kuntosaliohjelman, jolla pääset turvallisesti alkuun.

Opi uimaan tai vesijuoksemaan paremmin

Uimakoulu tai yksityisopetustunti kannattaa, jos et osaa vielä uida tai tekniikkasi kaipaa parantamista. Pääset nauttimaan uinnista paljon enemmän. Uusia vinkkejä vesijuoksuun tai tekniikan viilausta saat vesijuoksukurssilta.

Motivaatiota kuntosaliin

Kuntosalistartti-kursseilla saat tietoa, mitä kannattaa tehdä ja opit liikkeiden oikean tekniikan. Vaihtoehtoisesti ohjaaja laatii sinulle kuntosaliohjelman edulliseen hintaan, 20 €. Etu on kaikille sarja- tai kuukausikortin ostaneille. Hyödynnä syksyn tarjous: 10 krt kuntosali, hinta 49 €.

Aloittelijan ryhmäliikuntatunnit

Aloita kevyillä tunneilla, jos et ole jumpannut aiemmin tai kuntosi on päässyt rapistumaan. Hyviä valintoja ovat Venyttely, Core & Venyttely, FIX Jooga tai FIX Pilates. Myös Niska & Selkä, FIX tai Hydrobic. Kerro tunnilla, että olet ensimmäistä kertaa, niin ohjaaja ottaa sinut paremmin huomioon. Tule rohkeasti kokeilemaan syksyn tarjouksella: 10 krt ryhmäliikunta, hinta 65 €.

Laihdu fiksusti

Startti-painonhallintakurssilla saat konkreettiset terveellisen ruokavalion ohjeet, jotka auttavat muokkaamaan elämäntapojasi kohti tavoitteitasi. Lisäksi pääset tutustumaan erilaisiin liikuntalajeihin tutussa ryhmässä.

Helpot juoksukurssit

Kiinnostaisiko aloittaa lenkkeily? Tutustu juoksuun -kurssilla totutellaan pikkuhiljaa juoksemiseen ja tavoitteena on kurssin lopussa pystyä juoksemaan viisi kilometriä. Juoksustartti 1 -kurssi on sinulle, jos olet onnistunut hölkkäämään jo muutaman kilometrin – tavoitteena on juosta 10 kilometriä.

Itsepuolustuskurssi

Jos kamppailulajit kiinnostavat, tule mukaan itsepuolustuskurssille, jossa opit tekniikan turvallisesti.

Vapaus valita

Meillä voit maksaa kertamaksulla tai ostaa sarja- tai kuukausikortin. Et sitoudu jäsenmaksuihin. Olet vapaa käyttämään monipuolisia palveluitamme juuri niin kuin itse tahdot. Liiku silloin tällöin, kausittain tai säännöllisesti.

Liikunnallista kipinää syksyyn!