Haluamme edelleen pitää painopisteen asiakkaidemme kokemuksissa, koska ne kertovat elämänläheistä tarinaa siitä, mitä liikunta ja käynti meidän paikoissa antavat.

Kokeile jotain uutta
Uusi vuosi antaa uutta intoa, eikö? Nyt siis lukemaan juttuja ja anna liikunnan kipinän iskeä. Jos et ole pitkään aikaan käynyt uimassa, vesijuoksemassa, pelaamassa sulkapalloa, treenannut kuntosalilla tai käynyt jumpissa, tule rohkeasti kokeilemaan.

Meille on helppo tulla vaikka edullisella kertamaksulla, jonka voi ostaa myös netistä. Ja jos innostut, osta sarja- tai kausikortti. Et sitoudu jäsenmaksuihin – olet vapaa käyttämään palveluitamme juuri niin kuin itse tahdot. Asiakaskortillamme voit ostaa suoraan palvelut netistä ja pääset myös kulkuporteista tai itsepalvelupäätteen kautta uimaan, kuntosalille tai jumppaan ilman erillistä asiointia hallin kassalla.

Kiinnostavat blogit
Omaliikunta-sivulta löydät asiakkaidemme mielenkiintoisia kertomuksia liikunnasta: siellä kokeilijat, tavoittelijat, uimarit, jumppaajat ja tehotreenaajat jakavat omat kokemuksensa blogeissaan.

Esimerkiksi Tarmon ”Pikkuveli”-blogissa on hyvää pohdintaa painon merkityksestä ihmiselle, Hannan ”Jumppaviidakossa” testaillaan eri ryhmäliikuntatunteja ja Pertun ”Labrassa” treenataan uintia ja haetaan kokemusta vammaisuinnin SM-kisoista.

Lisäksi blogeista voit lukea ajatuksia ja treenivinkkejä juoksusta ja triathlonista sekä ruokavaliosta ja painonhallinnasta. Myös perheliikunta on aiheena. Uutena asiantuntijablogiin on tullut ”Oma ohjaaja opastaa”, jossa liikunnanohjaajamme antavat käytännön vinkkejä.

#urheiluhallit
Joko olet katsonut, mitä kaikkea löytyy Urheiluhallien instagrammista? Voit ihailla vaikka I love me -messujen hienoja kuvia. Meille on tulossa sinne lisää kisoja hyvine palkintoineen, joten kannattaa olla mukana. Postaa myös omia treenikuviasi sinne ja välitä liikunnan ilosanomaa myös muille.